Illustraties op maat

Illustraties op maat

Unieke momenten in het leven verdienen de nodige aandacht. Denk aan geboorteconcepten, save the date, drukwerk voor een huwelijk... Van concept tot het juiste papier of afwerking. Ik werk het voor je uit van A tot Z! Ook voor drukwerk voor andere gelegenheden (evenementen of rouwdrukwerk) kan je me steeds contacteren... 

Werkwijze

Van concept tot uitvoering en opvolging, alsook contact met de drukker: ik neem het je graag uit handen, zodat jij je kan concentreren op alle andere zaken die bij zo'n grote momenten komen kijken. Hieronder vind je de werkwijze die ik hanteer:


 1. Intakegesprek
  We bekijken je vraag en je wensen. Heb je al iets in gedachten? Neem gerust wat voorbeelden mee!
 2. Eerste voorstellen
  Ik werk een drietal eerste voorstellen ruw uit. Jij maakt een keuze en op basis daarvan gaan we verder.
 3. Correctierondes
  Ik werk het voorstel verder uit en ga door tot het juist zit. 
 4. Proefdruk
  We kiezen papier en afwerking, maken een proefdruk. (Het proefdrukje is een digitale print en kan helaas nog niet op het definitieve papier.)
 5. Finaal ontwerp
  Joepie! Het ontwerp is klaar en kan naar de drukker! Bij een geboortekaartje is het nu wachten tot jouw kleintje zich aankondigt. We spreken af of jij of ik contact opneem met de drukker bij zijn/haar geboorte. 


Prijzen
 • Hoeveel kost dat?
  Een geboortekaartje of huwelijksuitnodiging op maat heb je al vanaf 150 eur, exclusief drukkosten en afhankelijk van aantal bijkomende afgeleiden (stempel, label, sticker...).
  De illustratie van een geboortekaartje in postervorm (A3) kan je ingekaderd erbij kopen voor 125 eur voor op de kinderkamer.

  Voor ander grafisch materiaal zoals een uitnodiging, digitale banners, rouwkaart... maak ik steeds een offerte op maat.


 • Kan jij helpen bij de afwerking?
  Zeker! Stickers plakken, stempelen, alles klaarzetten... ik help graag bij de handling van jouw drukwerk. Dit wordt apart bij de offerte gerekend. Geef dit tijdig aan, zodat ik voldoende ruimte voor jou kan inplannen.


Helemaal
op maat...


“De illustratie op ons geboortekaartje werd helemaal naar onze wensen getekend en aangepast. Het werd zo'n persoonlijk verhaal en de illustratie hangt te blinken op de kinderkamer...
om te koesteren..."Charlotte

- mama van Roan